joi, 26 iunie 2014




In tara aceasta se fura tot: se fura icoane, se fura statui, se fura cruci si mai nou se fura si morminte! Cum? Cu ajutorul "alesilor neamului" si cu ajutorul presedintelui Romaniei. De furat oricum se furau morminte atat de cei care-i cunoastem drept mafia cimitirelor cat chiar si de catre unele fete bisericesti cu apucaturi si naravuri mai "neortodoxe" dar acum aceste jigodii vor fura cu legea in mana, protejati de o lege care ii ajuta si este complice la furaciune.

Jigodiile au mai gasit ceva de furat si de talharit: locurile de veci de la cimitir. Daca nu-l ingrijesti, in conditiile in care uneori ploua si buruienile cresc intr-o saptamana dupa ploaie intr-un timp record oricat de mult le-ai taia si le-ai scoate din radacina.

Astfel romanii vor trebui sa se mute la cimitir sa pazeasca buruienile altfel talharii vor avea un motiv (si legea ticaloasa de partea lor) sa-ti confiste locul de veci cu morti cu tot. Asta este talharia talhariilor in statul mafiot numit Romania! Asta au legiferat la cererea de reexaminare a presedintelui, parlamentarii impreuna cu administratia cimitirelor in parlament.

O sa ajungem sa ne inmormantam mortii la marginea drumului!!??

Legea cu pricina a fost adopta de Camera Deputatilor pe data de 24.06.2014 pe baza proiectului de lege PL-x nr. 592/2009Proiect de Lege privind cimitirele, crematoriile umane şi serviciile funerare. Initiatorii proiectului sunt Antal István, Erdei Dolóczki István, Lakatos Petru, Seres Dénes de la UDMR, Merka Adrian-Miroslav de la minoritati si Vasile Aurelia de la PSD.

La sfarsitul lunii mai scriam un articol (Am uitat sa ne mai respectam eroii?) legat de circa 3000 de soldati romani ucisi in timpul primului razboi mondial in luptele de la Oradea care au fost pur si simplu dezgropati si inlocuiti cu osemintele altor oameni morti. Cu alte cuvinte 3000 de morminte ale soldatilor romani cazuti in primul razboi mondial pentru a-si apara patria au disparut cu totul din cimitirele din Oradea.

Este oare intamplator ca initiatorii acestei propuneri legislative sunt majoritatea din UDMR? E intamplator faptul ca UDMR s-a aratat iarasi de partea presedintelui Romaniei in ultimul scandal recent si cererea de demisie din parlament? Este aceasta una din ultimele favori tradatoare pe care le face presedintele Romaniei UDMR-ului si impotriva poporului roman?

Oare in tara asta chiar se fura absolut totul? Se fura bani, se fura la facturi, se fura istoria,se fura statui, se fura icoane, se fura cruci dar ni se fura si mortii?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii