marți, 24 iunie 2014



Cu putin timp in urma, primul sinistru al Romaniei a postat pe contul sau de Facebook o scurta declaratie in legata de cazul rapirii recente a trei adolescenti israelieni :

“Sunt si eu tata si stiu ca intotdeauna tinerii, adolescentii sunt victime inocente ale deciziilor politice luate in mod gresit. Va asigur, domnule prim-ministru Netanyahu, pe dvs. si pe poporul dvs., ca romanii si europenii pretuiesc viata, drepturile omului si siguranta generatiilor viitoare. Exprim din partea poporului roman intreaga solidaritate si sprijinul nostru pentru dvs si poporul israelian.”,  a afirmat Victor Ponta.

Dar de romanii din Ucraina si Republica Moldova care mor in luptele din estul Ucrainei de ce nu spuneti nimic domnule Ponta? Oare nu va pasa de toti romanii, indiferent de unde traiesc acestia? Ar trebui sa invatati mai multe de la vecinii nostri unguri carora chiar daca nu ne intelegem atat de bine cu ei, le recunoastem meritele si interesul pe care il acorda ei ungurilor de pretutindeni.

Dar macar de romanii din tara va pasa domnule Ponta? Sunt sute de romani care cad prada retelelor de trafic de persoane si statul mafiot roman este de multe ori in complicitate oferind protectie politica acestor clanuri mafiote care practic rapesc oameni de pe strada si ii forteaza sa cerseasca sau sa se prostitueze.

Romania este o tara exportatoare pentru retelele de trafic de persoane, cu alte cuvinte in fiecare an sunt rapiti romani care ajung victimele unor mafioti. Despre aceste rapiri va pasa domnule Ponta sau va chinuiti doar cum sa mai inventati inca o taxa tampita si imbecila pe care sa le-o puneti in carca romanilor?

Cati tineri, adolescenti din Romania sunt victimele inocente ale deciziilor politice de tip mafiot luate de cei ca tine si ca Basescu domnule Ponta? Dumneata care ai declarat raspicat ca vei sustine si nu te vei dezice de clica politica mafiota nu ai conditia morala sa vorbesti despre victimele deciziilor politice si nici despre drepturile omului sau despre cat pretuiti viata.

Daca pretuiti viata ce ne puteti spune despre moartea procurorului Panait?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii