duminică, 15 iunie 2014



Fluorizarea apei este reala si este prezenta atat in apa care vine la robinet cat si in cea imbuteliata. Singurele surse de apa cu adevarat naturale si sanatoase sunt cele din izvoare sau fantani necontaminate. 

S-a demonstrat stiintific faptul ca fluorul are un efect daunator si in unele dintre tarile dezvoltate si cu un grad mai ridicat al educatiei in randul propriilor cetateni s-a interzis fluorizarea apei. 

S-a combatut teoria tembela si imbecila conform careia fluorul este adaugat in apa cu rol benefic de "medicament" si s-a demonstrat ca nu are nici un efect benefic ci dimpotriva, excesul de fluor din organism pertutba puternic organismul uman, poate creste riscul de dezvoltare a 23 de tipuri  diferite de cancer, reduce inteligenta copiilor si afecteaza glanda pineala.

De fapt se stie ca cea mai afectata este glanda pineala si cei mai vulnerabili sunt copiii, mai ales cei cu o imunitate scazuta sau cu alte boli care slabesc in general organismul.

Interesant este ca s-a investit foarte mult la nivel global intr-o propaganda a "beneficiilor" fluorului pentru sanatatea umana. O mare inselatorie : fluorul nu face decat sa duca la fragilizarea oaselor, ingestia fluorului in cantitati mari marind riscul de fracturare sau de macinare al oaselor.

De asemenea se pare care si un efect ciudat asupra creierului uman. In cantitati mici, fluorul ingerat mentine oamenii intr-o oarecare stare docila, o stare de usoara slabiciune fizica si mentala. Cand se ingereaza o cantitate mai mare de fluor sau daca se acumuleaza in corp o cantitate mai mare de fluor in timp asta duce la stari de tulburari psihice, schizofrenie, isterie, nebunie, agitatie extrema,etc.

Ganditi-va doar la acest exemplu : otrava de sobolani contine o cantitate mare de fluor. Apa pe care o primim la robinet are o cantitate infima de fluor dar omul are nevoie sa consume zilnic cel putin 2 litri de apa. Cu timpul fluorul se acumuleaza in organism si are efectele de care am pomenit mai inainte.

Trebuie retinut faptul ca fierberea apei nu ajuta cu nimic la eliminarea fluorului ci dimpotriva, creste concentratia de fluor din apa. Fluorizarea apei este inca o actiune criminala a ocultei mondiale prin care vrea sa reduca sever numarul populatiei de pe planeta.

Actiunea fluorizarii apei este cu atat mai criminala cu cat ea ajunge fara discriminare si afecteaza indiferent de varsta, de starea de sanatatea sau de vulnerabilitate.

Un alt aspect de retinut este ca mai nou nu doar apa contine fluor ci pana si alte produse alimentare "procesate" cu ajutorul apei flurizate cum ar fi carnea dezosata mecanic, produse pentru igiena orala si dentara, ceaiuri, reziduuri provenite din pesticidele folosite pe scara tot mai larga in agricultura.

Rolul florului in caderea dintilor este unul dintre motivele principale pentru care oamenii se intalnesc atat de des cu Zana Maseluta. Trebuie doar sa va ganditi la craniile cu o vechime uriasa gasite de antropologi si care au aproape toata dantura inca atasata de ele si asta in conditiile in care pe atunci stramosii omului modern aveau o alimentatie deficitara si nu-si ingrijeau deloc dantura.

Surse:

1) http://worldtruth.tv/50-reasons-to-oppose-fluoridation/
2) http://www.financiarul.ro/2012/09/25/excesul-de-fluor-perturba-puternic-organismul-uman-ce-antidot-natural-exista/
3) http://www.financiarul.ro/2013/02/05/10-lucruri-nespuse-despre-fluorizarea-apei-potabile/
4) http://www.descopera.ro/teoria-conspiratiei/4213182-fluorul-otrava-noastra-cea-de-toate-zilele



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii