sâmbătă, 14 iunie 2014



Dupa ce zilele trecute a fost lansata teoria conform careia Ion Iliescu ar fi primit atat cetatenia sovietica a URSS-ului cat si cetatenia rusa a noii Federatiei Ruse iata ca din spatiul ex-sovietic mai vine inca o teorie halucinanta legata de tezaurul romanesc trimis la Moscova.

Se pare ca exista dovezi ( inca!? ) potrivit carora tezaurul romanesc trimis de Romania spre pastrare statului rus ar fi fost folosit la finantarea gruparilor bolsevice si comuniste din Romania. Infiltrarea alogenilor bolsevici si racolarea comunistilor romani din Romania a fost o operatiune costisitoare si care a necesitat o finantare uriasa.

In 1917, dupa preluarea puterii in Rusia de catre bolsevici, comitetul revolutionarilor nu-si mai asuma raspunderea pentru tezaurul romanesc. Lenin si Trotki, liderii revolutiei bolsevice decid ruperea relatiilor diplomatice cu Romania si confiscarea tezaurului. Lenin avea in minte o Romanie transformata in republica sovietica si facand parte din URSS.

Trotki nu a venit singur sa propovaduiasca "beneficiile" comunismului in Rusia ci a traversat Atlanticul insotit de 500 de "tovarasi", o adevarata armata de elita instruita chiar pe un teren oferit de familia Rockefeller. De altfel atat fascimulc cat si omunismul au fost finantate de doua familii francmasonice : Morgan si Rockefeller. Cu alte cuvinte doua familii francmasonice care au facut averi uriase intr-un mediu capitalist si democratic au finantat doua miscari si ideologii care erau impotriva democratiilor occidentale.

 Atat comunismul cat si fascismul erau doua erau doua ideologii care se apropiau de ideologia masoneriei care tinde spre un guvern mondial si catre globalizare.De ce pomenim de Trotki, de fascism si de comunism si de legatura lor cu familiile francmasonice? Fiindca finantarea miscarilor bolsevice si comuniste din Romania s-a facut dupa acelasi tipar si fiindca trebuie mai intai sa vedeti "curentul" global dupa care s-a finantat comunismul de catre oculta mondiala.

In timpul conferintei de pace de la Varsovia din 1921, rusii propun Romaniei urmatorul compromis, intr-o discutie neoficiala Rusia este gata sa renunte la pretentiile asupra Basarabiei daca Romania renunta la problema tezaurului. Diplomatia romana refuza propunerea sovieticilor.

O noua incercare a Romaniei de redobandire a tezaurului a avut loc in timpul conferintei economice de la Genova din 1922. Conferinta a hotarat ca guvernul sovietic sa restituie tezaurul Romaniei dar sovieticii ignora aceasta decizie internationala.

In intervalul 1934-1941 Romania primeste de rusi arvivele statului si ale institutiilor particulare. Sovieticii puteau trimite aceste documente mult mai devreme pentru ca nu reprezentau o valoare economica dar pana si acest lucru a fost folosit de catre rusi pentru a-si pregati infiltrarea viitoarelor miscari bolsevice din Romania.

Pe baza arhivelor nationale ale Romaniei rusii au putut afla informatii sensibile legate de structura si organizarea aparatului de stat roman, au putut afla informatii strategice de ordin politic si economic si alte informatii prin care sa descopere punctele vulnerabile ale Romaniei.

Multi vorbesc si astazi in termeni peiorativi cu privire la numarul mare de membri ai partidului comunist din Romania. Chiar tradatorul sef Ion Iliescu spunea la un moment dat intr-o discutie "neoficiala" ca daca s-ar interzice din viata politica romaneasca de dupa '89 toti activistii si membrii de partid comunisti ar trebui interzisi trei sferturi din romani.

Succesul raspandirii bolsevismului si comunismului din Romania l-au reprezentat asadar accesul sovieticilor la informatii sensibile din arhiva nationala a Romaniei trimisa odata cu tezaurul si culmea chiar tezaurul insusi.

Bolsevicii rusi au folosit tezaurul romanesc pentru a introduce pe usa din dos cel mai negru si odios cosmar al romanilor : bolsevismul si comunismul care distrus viata si viitorul Romaniei pentru o jumatate de secol. E un paradox straniu si sinistru sa te gandesti ca sovieticii s-au folosit chiar de resursele romanilor pentru a-i supune unuia dintre cele mai malefice oranduiri si ideologii inventate vreodata.

Spionii si agentii sovietici isi racolau noii membri ai miscarilor comuniste din Romania din randul tinerilor cu studii medii sau inferioare, cu o asa numita "origine sanatoasa" si nu de putine ori le finantau studiile trimitandu-i chiar in Rusia.

Uneori insa tinerii in care sovieticii investeau erau ori arestati si sfarseau prin inchisorile diferitelor tari cu o puternica aversiune fata de comunism ori erau idealisti nationalisti care se distantau de situatia de aservire fata de Moscova si cautatu sa serveasca pentru cauza socialismului din tara respectiva.

Din aceasta cauza sovieticii au hotarat sa infiltreze alogeni la conducerea partidului comunist in toate tarile aflate in sfera de influenta a URSS. Erau un fel de supracontrol pentru nationalistii care deveneau dusmanii de moarte ai URSS: Ceausescu (Romania), Dubcek (Cehoslovacia), Tito (Iugoslavia).


Surse:

1) https://ro.stiri.yahoo.com/ce-spus-evgheni-primakov-lui-andrei-ple%C5%9Fu-despre-195730402.html?cmp=rofb


1 comentarii:

  1. "Bolsevicii rusi au folosit tezaurul romanesc pentru a introduce pe usa din dos cel mai negru si odios cosmar al romanilor..."

    Acum tot din resursele Romaniei se lucreaza tot de urmasii bolsevicilor - "evreii" khazari - la globalizarea tarii...."alte masti aceiasi gama"...

    RăspundețiȘtergere

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii