luni, 23 iunie 2014



Un student tunisian, in varsta de 23 de ani a trait cosmarul vietii sale cand a fost atacat salbatic de cainii fara stapan in plina strada in Iasi, in timp ce acesta se indrepta catre campusul studentesc. Ne facem iarasi de cacao in privinta cainilor fara stapan si nu reusim sa stopam nici macar acum in 2014 acest fenomen rusinos.

Ca si in multe alte cazuri din Romania si in problema cainilor fara stapan exista multa coruptie, incompetenta si bataie de joc la adresa banului public si al sigurantei cetatenilor.

Pai de 25 de ani ar fi trebuit destituiti constant toti cei care raspund de cainii fara stapan si eventual sanctionati cu niste pedepse atat de aspre incat sa nu le mai vina niciodata sa activeze in acest domeniu. Cat de simplu ar fi fost sa se stabileasca o data si pentru totdeauna o legislatie  legata de controlul cainilor fara stapan aflati pe strazi.

Eventual se putea copia ( traduce cuvant cu cuvant) o lege decenta dintr-o tara civilizata precum Franta sau Anglia si se rezolva demult problema cainilor fara stapan din Romania. Atunci nici macar ipocrita aia stafidita de Brigitte Bardot nu mai avea ce zice pentru ca-i aratai ca legea este identica cu legea din Franta, de la dansa de acasa.

Si romanii sunt vinovati pentru ca toti cei muscati de cainii fara stapan ar fi trebuit sa dea statul roman in judecata pana costurile i-ar fi facut de voie de nevoie pe politicienii nostri corupti si incompetenti sa ia masurile care trebuiau luate de mult.

Oare cate incidente si cate tragedii trebuie sa se mai intample ca sa rezolvam aceasta problema. Oare cei care sunt acum la putere mai si guverneaza ceva sau sunt pusi doar pe furat si pe facut circ televizat?

Sursa:

1) http://www.realitatea.net/scene-socante-la-iasi-un-student-a-fost-sfasiat-de-caini_1467512.html

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii