sâmbătă, 14 iunie 2014



Amatorii genului R&B pot revedea la lucru binecunoscuta trupa Blue, din Marea Britanie care revine pe 18 iulie la Bucuresti pentru a-si lansa noul sau album, Roulette. Trupa a debutat in anul 2001 cu piesa "All Rise" reusind sa se faca repede cunoscuta si apreciata in lumea intreaga fiind compusa din patru membri : Lee Ryan, Antony Costa, Duncan James si Simon Webbe.

Succesul lor a venit insa odata cu lansarea hitului “Sorry Seems to Be the Hardest Word” cu Elton John, piesa ce a avut o ascensiune fulgeratoare in toate topurile muzicale din lume.

In anul 2005 trupa a avut o pauza in care parca isi pierdusera interesul initial pentru muzica si pentru creatie sau poate doar ca au avut alte aspecte ale vietii lor personale de rezolvat dar la apelul fanilor cu care au pastrat totusi o stransa legatura au acceptat sa participe la "Eurovision Song Contest" din anul 2011 si astfel si-au regasit energia si entuziasmul de la debutul lor pe care l-au investit in noi creatii muzicale dar care poarta acum amprenta maturitatii.





Pentru cei care vor sa-i vada pe baietii de la Blue in concert pe  18 iulie 2014, de la ora 20:00, la Sala Palatului ii anuntam ca inca mai sunt bilete pe care si le pot procura de pe oricare dintre site-urile urmatoare: myticket.ro, bilete.ro, eventim.ro, iabilet.ro.

Ca o incununare a succesului trupei Blue, titratul ziar "The Sun" i-a denumit  ca fiind cel mai bun grup pop si acestia nu se dezmint nici de aceasta data si promit un spectacol inedit la Bucuresti, in cadrul caruia artistii vor incanta publicul roman cu piesele ce au urcat pe podiumurile muzicii mondiale. 

"All rise", "One Love", "U Make Me Wanna" sau chiar celebrul "Sorry Seems to Be the Hardest Word", sunt doar cateva dintre melodiile care vor face parte din spectacolul pregatit de Blue pentru publicul roman. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii