sâmbătă, 28 iunie 2014



Din cand in cand mai verificam sa vedem cine face referire la Glasul Moldovei sau la articolele scrise de noi. De ceva vreme am observat ca am aparut si am fost mentionati si in presa de limba maghiara atat din Romania cat si din Ungaria, atat noi cat si indeosebi deputatul Bogdan Diaconu.

Dupa evenimentele de tip extremist, scandarile de tip sovinist de genul "Plecati opincarilor in tara voastra!" si dispretul aratat fata de fortele de ordine si jandarmii romani care au fost loviti la Targu Mures de catre cetateni maghiari, unii dintre ei veniti special din Ungaria, si pentru ca s-a dovedit ca anumiti politicieni din UDMR au fost complici la acele manifestari, noi am initiat o petitie intitulata "Cerem desfiintarea UDMR pentru subminarea puterii de stat" prin care ceream intrarea UDMR in legalitate astfel incat sa devina ori partid cu acte in regula legal, dar fara ai bazat pe criterii etnice ori sa iasa de la guvernare si sa ramana organizatie etnica su fundatie de tip ONG. Cu alte cuvinte ceream desfiintarea UDMR, asa cum este el astazi in forma sa de struto-camila, nici partid, nici ONG.

Iata ca se face referire atat la initiativa noastra cat si la semnatarii acestei petitii care sunt numiti porci de catre unul dintre cei care au adaugat comentarii dupa citirea acelui articol:

1) Az online petíció aláíróinak a Székely Szabadság Napján gurult el a gyógyszerük
2) Az államhatalom aláásása miatt kérik az RMDSZ feloszlatásá

Chiar daca nu cunoasteti limba maghiara e suficient sa traduceti cu Google translate ca sa intelegeti esentialul din aceste "articole".

Cei de la kolozsvaros.ro spun ca petitia este plina de ura deghizata in nationalism primitiv facand referire la afirmatia noastra ca cei ca Funar sau Vadim au fost catalogati extremisti si xenofobi pe cand extremistii maghiari au fost lasati sa se exprime liber.

Tot ei considera comica si ridicola comparatia facuta de noi intre diferenta totala dintre reactia jandarmilor de la Pungesti (unde au snopit femei, batrani si copii in bataie) si cei de la Targu Mures (unde s-au lasat batuti si inghiontiti cu betele de la steaguri).

Iata ce a comentat unul dintre cititorii acelui articol : " Au spus lucruri destul de urate despre UDMR. Nu au votat inca suficient pentru a-i putea scoate din parlament, dar cred ca acest tabel/petitie continua sa fie sustinuta de porci".

Si uite asa romanii care au "tupeul" sa semneze o banala petitie impotriva UDMR-ului sunt porci, si sovini nationalisti primitivi.

E drept ca am observat si comentarii negative la adresa UDMR-ului dar asta nu ne surprinde prea mult, tinand cont ca printre UDMR-isti sunt fosti securisti sau fosti colaboratori ai securitatii romane.

Pai Vadim si Funar au facut tabere paramilitare de ciudati rasi in cap si cu tatuaje cu svastici mai deontologilor prin muntii si padurile Transilvaniei? Vadim si Funar au cerut ca o anumita populatie care nu este de aceeasi etnie sa fie stramutata pe cheltuaiala statului roman? Vadim si cu Funar au cerut scoli numai intr-o singura limba?

Incepem din ce in ce mai mult sa-i dam dreptate acelui istoric sarb din Vojvodina care spunea ca ungurul vine la tine acasa, il ospatezi, ii dai de baut, apoi se da la nevasta ta si daca ii zici ceva te pocneste si apoi tot el fuge repede in strada si striga dupa ajutor ca e in pericol de moarte ca vrei sa-l omori. Stie el sarbul ce stie!

Despre ce a spus istoricul sarb si despre anecdota legata de nevasta romanului/valahului pe care a pus ochii ungurul puteti citi mai multe aici: 

Să-i ajutăm pe unguri să nu uite cine sunt!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii