luni, 30 iunie 2014



La Pungesti au inceput sa se innegreasca pietrele dupa trecerea apei rezultata din evacuarea apei reziduale de la sonda pentru exploatarea gazelor de sist. Pietrele sunt la fel de negre ca sufletele parsive si odioase ale criminalilor care stau in spatele deciziei politice de a forta oamenii sa accepte impotriva vointei lor, ca intr-o dictatura mai cretina pana si decat cea a lui Ceausescu, exploatarea nociva a gazelor de sist.

Spre deosebire de francezi, austrieci sau bulgari, pe romani ii va omori comoditatea. Da, asa este! Comoditatea ne omoara! E mai comod sa protestam din spatele monitoarelor, tabletelor sau smartphone-urilor sau a televizoarelor decat sa protestam in strada, in fata institutiilor statului sau chiar la fata locului langa sonde!

Dar sunt si alte modalitati de a protesta impotriva deciziei criminale a guvernului mafiot a lui Ponta si celuilalt mafiot care este un sustinator neconditionat al gazelor de sist: din ce in ce mai "doveditul" mafiot impreuna cu toata familia sa si cu toata camarila sa mafiota politica: Traian Basescu. 

In timp ce in jurul asa zisului presedinte al Romaniei roiesc clanurile interlope si retele de crima organizata care pot influenta deciziile in justitie, in jurul primului ministru se face trafic de influenta pana chiar si din propriul sau birou ca de la o bodega sau o crasma ordinara.

Comoditatea ne omoara, coruptia ne omoara si noi stam si "protestam" in fata monitoarelor sau a televizoarelor. Treziti-va ca tara moare! Desteptati-va ca tara geme de hotie si de lene!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii