vineri, 20 iunie 2014



"Oferta" lui Victor Ponta de a-l face senator de drept pe viata pe Basescu nu este deloc intamplatoare. Legaturile lumii politice cu Bercea Mondialul nu se limiteaza doar la familia Basescu sau numai la formatiunile politice ce l-au sutinut pe Basescu ci sunt conectate si cu PSD-ul. O perioada indelungata Bercea Mondialul a fost sustinut si sprijinit de catre PSD Olt.

La un moment dat Basescu si l-ar fi dorit pe Victor Ponta de ginere pentru una din fiicile sale si isi exprima regretul ca Ponta era la acel moment deja casatorit. Statul roman este un stat mafiot creat si organizat pe fundamente de tip mafiot. Indiferent de ce tabara politica/mafiota ar alege romanii, tot niste mafioti vor conduce si vor jefui aceasta tara.

Atat Basescu cat si Ponta, au oferit sprijin politic si nu numai, unor personaje certate cu legea, unele dintre ele fiind atat de controversate incat pe buna dreptate pot fi numite personaje din lumea interlopa. Scopul acestor doi indivizi si a gastilor lor mafiote, este acela al intereselor de grup si nicidecum al intereselor nationale sau macar al intereselor ideologice.

Romanii trebuie sa inteleaga odata pentru totdeauna ca in Romania nu exista partide politice ci doar grupuri de interese, grupuri mafiote care de multe ori au legatura si se finanteaza chiar cu ajutorul lumii interlope. Nu de putine ori am vazut cu totii cazuri in care personaje controversate din lumea interlopa se implica in campaniile electorale ale diferitelor partide sau formatiuni politice din Romania.

Nu de putine ori acesti interlopi au ajuns sa capete functii si pozitii destul de inalte in politica sau in administratie. Tarisoara aceasta numita Romania, atat de incercata si de chinuita in ultimii 25 de ani, a fost sfasiata si distrusa de grupurile mafiote ale lui Basescu si ale lui Ponta.

Basescu si cu Ponta sunt doi mafioti, doi tradatori de neam si de tara, care si-au vandut sufletele pentru bani si putere, care au facut posibila contaminarea intregii retele de apa potabila prin inlesnirea exploatarii gazelor de sist.

Asa dupa cum a explicat si directorul stiintific al Institutului National de Geologie (IGR), domnul Mircea Ticleanu : "Exploatarea gazelor de sist va contamina toata reteaua de apa potabila", se constata ca avertismentele si temerile legate de exploatarea gazelor de sist sunt foarte intemeiate.

Oricum pana acum toata lumea isi putea face o imagine clara chiar si fara parerea unor specialisti, despre consecintele dezastruase ale exploatarii gazelor de sist din alte parti ale lumii.

Basescu si cu Ponta sunt doi sustinatori vehementi ai gazelor de sist, doi sustinatori vehementi ai contaminarii intregii retele de apa potabila a Romaniei. Ii vom lasa pe acesti doi mafioti, acesti doi criminali, sa ne distruga rezervele de apa potabila pentru promisiunea desarta a unei false independente energetice, pentru promisiunea desarta a exploatarii unei resurse care oricum nu va apartine romanilor?

La ora aceasta suntem o tara aflata intr-un paradox extraordinar, avem cea mai scumpa benzina din toata Europa si asta in cazul in care avem unul dintre cele mai mici salarii dar avem in acelasi timp propriile rezerve de petrol. Prin comparatie, tari europene care nu au nici un strop de petrol din rezerva proprie si au salariul mediu de cateva mii de euro, au un pret mai mic la benzina.

In conditiile acestea, cand noi oricum platim unul dintre cele mai mari preturi la energie (fie ca este vorba de gaz, combustibil sau energie electrica) chiar daca salariile noastre sunt unele dintre cele mai mici la nivel european, de ce sa ne expunem la niste riscuri ecologice care nu vor mai putea fi niciodata remediate nici macar cu bani, oricat de multi ai avea?

In conditiile in care oricum plateste cel mai al dracului pret la benzina si la gaz pentru ce sa ne expunem si la contaminarea apei potabile? Si cu ce costuri? Coabitarea aceasta intre mafioti este praf in ochii alegatorilor, ei se fac ca se cearta si in acelasi timp ne injunghie pe noi pe la spate, in timp ce multi dintre noi stau in fata televizoarelor si asteapta sa le fie spalate creierele de pupincuristii de la B1 TV sau Antena 3!

Surse:

1) http://goo.gl/fFlodm
2) http://goo.gl/91HvG6
3) http://goo.gl/NU1y2i
4) http://www.comisarul.ro/politic/bercea-mondial-este-membru-psd-si-prieten-la-catar_96543.html

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii