sâmbătă, 21 iunie 2014Cheile Râmețului reprezinta o rezervatie naturala, o arie protejata de interes natural din Romania, situata in estul Muntilor Trascau in Judetul Alba, nu departe de Manastirea Râmeț.

Dupa cum se vede si in imaginile postate pe reteaua de socializare pe pagina de Facebook a lui Berenghi Catalin, celebru de acum pentru protestele sale inedite cu florile plantate direct in gropile de pe carosabil sau cu legumele plantate in gropile de pe trotuar, cineva a vopsit steagul Ungariei pe peretii stancilor din rezervatia naturala Cheile Râmețului.

Imaginile de pe pagina lui Berenghi Catalin sunt insotite si de urmatorul text :
De indata ce am aflat, ne-am urcat in masina,am condus toata noaptea, sa curatam dupa altii.... In ROMANIA, ungurii pot fi musafiri, dar nu stapani!!! - la Cheile Rametului."


Se pare ca barbaria de la Cheile Râmețului este opera unor tineri care au fost intr-o tabara de vara in aceasta locatie si altceva mai bun decat vopsirea stancilor in culorile steagului Ungariei nu au mai avut de facut.

Rezervatia naturala Cheile Râmețului reprezinta un peisaj pitoresc si foarte putin modificat de om ( ... se pare inca..) care conserva o serie de plante rare si protejate.

Pentru asta isi doresc ungurii Transilvania, pentru a distruge si ultimele locuri nemodificate si neprofanate de oameni? Halal civilizatie si respect pentru natura, pentru o rezervatie naturala si pentru o arie protejata. 

Asta este poate cel mai bun exemplu pentru mancurtul de Sabin Gherman care tot boscorodeste cu civilizatia superioara maghiara. Daca asta este exemplul elocvent al "civilizatiei" maghiare atunci prefer civilizatia taranului roman autentic, civilizatia modestiei si a bunului simt.

Felicitari din toata inima pentru initiativa lui Berenghi Catalin si a tinerilor care l-au insotit si au curatat barbaria si profanarea unui loc sacru, a unuia dintre putinele locuri neintinate inca de actiunea si activitatea omului.

Doamne ocroteste-i pe romani!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii