luni, 9 iunie 2014



UDMR - partidul "ia-ma nene" al ultimilor 25 de ani

Liderul UDMR Kelemen Hunor a declarat pentru presa maghiara ca nu mai tolereaza initiativele legislative ale deputatului PSD Bogdan Diaconu pe care le considera legi anti-maghiare si a pus invedere PSD sa il reduca pe deputatul dizident la tacere.

Noi ii recomandam ministrului (in)culturii romanesti, Kelemen Hunor sa-si dea mai bine demisia pentru ca Muzeul Literaturii Romane este gata sa fie evacuat si pe el nu-l doare nici in cot! El in acest timp vaneza politicieni dizidenti romani patrioti!

UDMR-istii au recunoscut ca au facut de mai multe ori presiuni asupra PSD-ului pentru a-i inchide gura deputatului Bogdan Diaconu sau chiar de a-l exclude din partidul PSD.

Remarcam de asemenea ca nici Glasul Moldovei nu a trecut neremarcat de extremistii maghiari, imaginea de mai sus aratand ca sunt deranjati de petitia noastra in care cerem desfiintarea UDMR care nu este un partid infiintat legal ci doar un ONG creat pe criterii etnice si care este in ilegalitate adus la guvernare.

Asistam deja la o politica agresiva si periculoasa pe care o fac cei de la UDMR, partidul "ia-ma nene" al ultimilor 25 de ani. Pur si simplu ei doresc dezmembrarea acestei tari si vor sa fie lasati sa o faca fara nici un obstacol. Din pacate prea putini politicieni romani mai au coloana si verticaliatea de care da dovada deputatul Bogdan Diaconu.

Tinand cont ca guvernul lui Mihai Razvan Ungureanu a cazut tocmai din cauza unor abuzuri prin care UDMR dorea segregare etnica in universitatile de stat ar fi timpul sa cada si guvernul tradatorului de neam si de tara, acest copiator bolsevic denumit prim sinistru al Romaniei! Rusine Ponta, rusine tradatorilor!

Sursa:

1) http://www.stiripesurse.ro/udmr-santajeaza-psd-ca-sa-scape-de-deputatul-bogdan-diaconu/
2) http://www.felsoharomszek.szek-helyek.ro/index.php/romania/3529-megint-a-szolasszabadsagra-tor-egy-roman-parlamenti-kepviselo

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii