luni, 30 iunie 2014





Daca trebuie sa vedem cate de mult rau poate face un amabasador intr-o tara straina nu trebuie sa ne deplasam intr-o tara exotica, intr-o tara bananiera din lumea a treia ci o putem face cu un exemplu recent chiar din Romania.

Romanii au fost si inca mai sunt pro-americani dar Mark Gitenstein a fost poate unul dintre cei mai controversati ambasadori pe care SUA i-a desemnat vreodata pentru Romania.

Nu numai ca a fost total pe fata in lupta politica de partea mafiotului de Traian Basescu ci s-a implicat si in cercul mafiot de interese politice si economice din jurul acestuia. Aceasta caricatura infecta de parazit odios, s-a folosit de functia sa de ambasador al unei mari puteri mondiale cum este SUA si a influentat numirea unor oameni in functii cheie ale statului roman cum sunt cele din justitie sau pastrarea frauduloasa in functie a unui presedinte mafiot suspendat de catre propriul sau popor.


In toata haznaua asta politica din Romania s-a mai bagat si Mark Gitenstein sa invarta cu frenezie cu degetul in rahat. La capitolul imagine printre romani cred ca este cel mai grav deserviciu adus Statelor Unite ale Americii vreodata de un ambasador intr-o tara aliata. De unde romanii aveau o puternica simpatie si admiratie pentru cultura si politica americana acum deja se simte din ce in ce mai mult scepticism.


In contextul geopolitic actual Romania are nevoie de SUA si de aceea increderea este un factor foarte important pentru mentinerea unei relatii de alianta si de sprijin reciproc. Mark Gitenstein insa este una dintre acele oi negre care chiar daca este de "rasa americana" multi dintre romani i-ar vrea lana mancata de lupi.


Pentru interventia sa inoportuna, indecvata si chiar jignitoare pentru poporul roman in viata politica interna a Romaniei si sprijinirea unor decizii controversate si care duc inspre mafia politica ce are legaturi inclusiv cu lumea interlopa si crima organizata face din Mark Gitenstein o persona non grata pentru multi dintre romani.


Rasplatirea lui Mark Gitenstein cu Ordinul Steaua Romaniei in grad de Mare Cruce de catre mafiotul Traian Basescu nu este diferita de oferirea aceleiasi distinctii tradatorului Lazlo Tokes, caruia de altfel de curand pe buna dreptate i-a si fost retrasa. Implicarea lui Mark Gitenstein la Fondul Proprietatea si actiunile subversive de lobby in favoarea unor interese straine de cele ale statului roman ii intregesc tabloul de mafiot si de persona non grata pentru romani.


Iata ce a declarat Traian Basescu atunci cand l-a decorat pe Mark Gitenstein cu Ordinul Steaua Romaniei:

"In cei 132 de ani de relatii diplomatice intre SUA si Romania, la Bucuresti au fost multi ambasadori ai Statelor Unite. Cu siguranta, dl ambasador si dvs veti fi unul dintre ambasadorii Americii de care ne vom aminti cu multa placere si va rog sa nu ezitati sa reveniti in Romania, fie si ca turist."


Nota noastra: " Ne vom aminti de Mark Gitenstein ca de cea mai odioasa si parsiva jigodie care si-a batut vreodata joc de poporul roman si care si-a bagat degetul in rahatul politicii romanesti pentru a invarti cu frenezie. Domnule lobbyist Gitenstein, sunteti exemplul perfect care dovedeste cat de mult rau poate face un ambasador intr-o tara straina. Sa va fie rusine si sa va cereti scuze poporului roman pentru ca si dumneavoastra v-ati implicat in numirea unor oameni care ar fi trebuit sa starpeasca fenomenul de coruptie din Romania si se dovedeste ca v-ati implicat pentru interesele dvs lobbyiste si mafiote!"


Asa ca adresam SUA cererea sa nu ne mai trimita mafioti in Romania! Avem si noi destui mafioti pe cap in Romania asa ca nu ne mai trimiteti si voi alti mafioti! Luati-va Gitenstein-ul mafiot acasa si sa nu mai auzim de el in viata noastra!


1 comentarii:

  1. Aveti perfecta dreptate,SUA PRIN DEPARTAMENTUL DE STAT,PRIN ACEST AMBASADOR SINISTRU,a demonstrat daca mai era cazul ca nu sint asa de democrati cum vor sa para,sau ce e valabil intr-o tara cu adevarat democratica ,unde votul popular este litera de lege,nu este valabil si la noi.Interesele avute de aceste state occidentale,au sters cu burutele sigla democratiei si asa suprede in Romania,pentru satisfacerea unor interese de grup,astfel ca si-au adus aportul la mentinerea in functia de presedinte a unui personaj atat de controversat ca Tov.Basescu.Daca nici dupa aceste fapte consumate de anturajul Basescu si clanul Bercea ,nu vor lua o atitudine de delimitare a acestui presedinte demis,nu ne mai ramane decit sa credem ca sintem un stat din lumea a treia care ne se impune totul.In aceste conditii nu stiu daca mai este necesar organizarea de alegeri,ar fii o mascarada prea mare.

    RăspundețiȘtergere

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii