duminică, 22 iunie 2014Fostul sef al Politiei Romane, chestorul Ion Pitulescu, autorul a mai multor carti despre crima organizata printre care si "Crima organizată. Al treilea război mondial" , "Criminalitatea juvenila" sau "Fortele de politie si prevenirea criminalitatii" a descris si facut dezvaluiri zguduitoare privind crima organizata din Romania.

In prima carte mentionata dintre cele trei, in "Crima organizată. Al treilea război mondial" el dezvaluie detalii inedite si umitoare despre lumea banditilor si legaturile acestora cu autoritatile. Incepand cu capitalismul de cumetrie si capitalismul salbatic al anilo '90, Ion Pitulescu descrie caracatita mediului infractional si tentaculele care duc inspre autoritati si politicieni sau chiar oameni din justitie.

Inca din 1996, Ion Pitulescu a avertizat despre pericolul ca Romania sa devina un stat mafiot si temerile sale iata ca s-au adeverit. Un bisnitar a devenit presedinte in Romania iar un boschetar prim ministru. Cele mai negre cosmaruri ale sale s-au implinit si au facut ca Romania sa aiba parte de cea mai urata imagine pe care a avut-o vreodata in istorie.

Mafia gulerelor albe dar purtate de "nespalati la suflet" este mai periculoasa decat orice mafie tiganeasca. Coruptia imbinata cu tradarea de neam si de tara au facut ca Romania sa devina vulnerabila si sa-i fie pusa in pericol chiar pana si securitatea nationala.

Romania este un stat mafiot! Daca o spune pana si fostul sef al Politiei Romane inseamna ca nu sunt doar vorbe goale si pericolul este unul real. Interlopi colcaie prin palatele Cotroceni, Victoria si palatul Parlamentului!

Sursa:

1) http://www.anonimus.ro/index.php/interviuri/537-romania-este-un-stat-mafiot

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii