sâmbătă, 21 iunie 2014



Ceea ce noi stiam o tara intreaga in anul 2009, cand Basescu a obtinut fraudulos inca un mandat de presedinte prin furtul de care se fac vinovati tradatorii de tara, Baconschi si Opris de la STS, o stiu si cei din afara granitelor noastre.

Iata ce spune Grigore Culian, directorul ziarului New York Magazin : " Părerea mea despre statul mafiot patronat de Traian Băsescu şi clanul care îl înconjoară am spus-o deschis de nenumărate ori, o fac şi acum. Preşedintele suspendat Băsescu Traian şi-a subordonat instituţiile de forţă ale statului român şi le foloseşte pentru a-şi suprima adversarii politici şi pentru a scăpa de sub urmărirea justiţiei după ce îşi va încheia mandatul. Ceea ce face acum Băsescu Traian se numea poliţie politică în timpul regimului comunist, pentru astfel de manifestări antidemocratice, preşedintele american Richard Nixon a fost forţat sa demisioneze, deşi impactul acţiunilor lui asupra societăţii americane a fost cu mult mai scăzut. Un minim de decenţă l-ar obliga pe cetăţeanul Băsescu Traian să demisioneze din funcţia de preşedinte al României, pe care o deţine în mod ilegal şi fraudulos."

Statul roman este un stat mafiot si asta au constatat-o pe pielea lor toti oamenii de afaceri straini care au venit in Romania ca sa faca afaceri. Basescu este nasul mafiot al unei structuri mafiote care a chinuit si saracit mediul economic si de afaceri din Romania timp de mai bine de 10 ani.

Romania trebuie sa scape nu doar de Basescu ci si de sistemul mafiot planuit de acesta sa ramana activ si dupa ce el nu va mai fi presedinte. Romania trebuie sa scape de mafia care colcaie in jurul presedentiei, guvernului si a parlamanetului. In Romania trebuie o igienizare a mediului politic mizerabil si sulfuros.

Un al doilea aspect care trebuie igienizat in Romania este presa care sustine aceasta mafie, o presa manipulatoare si care este vanduta acestei mafii politice. Pana nu se face o igienizare si a presei ticalosite si vandute pe arginti nu se va putea considera ca Romania are o democratie adevarata.

Sursa:

1) http://www.mesagerulromanesc.info/?p=3745
2) http://www.mediafax.ro/politic/baconschi-respinge-acuzatiile-privind-neregulile-legate-de-votul-romanilor-de-la-paris-5196946
3) http://www.obiectivbr.ro/politic-baconschi-lar-putea-da-in-judecata-pe-antonescu-pentru-acuzatiile-de-_id57042

1 comentarii:

  1. Nu ati venit cu NICIO proba!

    Continutul articolului pare a fi dictat de Ponta si ai lui...

    RăspundețiȘtergere

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii