miercuri, 11 iunie 2014



Jaful din padurile Transilvaniei continua si asta cu stirea tuturor autoritatilor acestei tari. Chiar daca au fost voci care au avertizat asupra acestu lucru, cum a fost cea a senatorului Marius Pascan, fost prefect in Mures care a cerut in 2009 convocarea CSAT pentru ca tendintele ungurilor de a pune mana pe padurile din Transilvania reprezentau o atingere adusa securitatii tarii, ele au fost ignorate, unul dintre motive putand fi acela ca in 2009 era campanie electorala.

In Ardeal s-au creat nenumarate abuzuri legate de retrocedari ilegale si de exploatari forestiere ilegale. Aducerea UDMR-ului la guvernare nu a facut decat sa continuie acest jaf barbar al padurilor impins pana dincolo de limitele legii.

Dincolo de magariile facute prin retrocedari ilegale sau prin exploatari si defrisari ilegale cu complicitatea vadita a celor de la UDMR, arborii taiati ilegal din padurile din Transilvania nu au nici o etnie cu toate ca exista o veche vorba romaneasca ce spune ca romanul ar fi frate bun cu codrul.

Sau poate ca acesta este motivul real al celor de la UDMR pentru care defriseaza toata padurea din muntii Transilvaniei : sa nu mai ramana nimic, sa nu mai fie nici un copac dupa care sa se poata ascunde vreun roman din asta frate cu codrul.

In afara de retrocedari ilegale s-a dovedit ca statul roman a facut imprudenta sa "retrocedeze" 10.000 de hectare de padure mostenitorilor unui fost criminal de razboi, Banffy Daniel, fost ministru de razboi in guvernul Ungariei hortyste,  care a participat la progromurile indreptate impotriva poporului roman din N-V Ardealului  ocupat de hortysti intre 1941-1944!

In consecinta ar trebui imediat intrerupte si verificate atent toate retrocedarile si exploatarile forestiere din muntii Transilvaniei! Arborii taiati ilegal din padurile Transilvaniei nu au nici o etnie, ei nu sunt nici unguri nici romani sau de nici o alta etnie!

Surse:

1) http://adevarul.ro/news/eveniment/jaful-padurile-ardealului-traian-basescu-stia-1_53146ab1c7b855ff56d40311/index.html

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii