joi, 19 iunie 2014



Nu tinem sa-l reabilitam pe Ceausescu sau sa-l scuzam pentru greselile trecutului ci doar sa-l aducem in discutie ca un reper pentru clasa politica romaneasca actuala. L-au impuscat pe Ceausescu acuzandu-l de subminarea puterii de stat, genocid si de subminarea economiei nationale tocmai tradatorii si securistii care erau cei mai aprigi sustinatori ai comunismului si ai ideologiei acestuia.

Ceausescu a platit cu viata exact pentru lucrurile pe care le-au facut ucigasii sai in ultimii 25 de ani scursi de la asa zisa revolutie din 1989. In nemernicia lor, au facut in asa fel incat au scos din codul penal si de sub incidenta legii infractiunile de subminare a puterii de stat si de subminare a economiei nationale. De ce oare? Nu cumva au cautat sa se puna la adapost toccmai din cauza ca au comis deja toate aceste infractiuni?

Partidele politice actuale sunt aproape toate, intr-o forma sau alta, desprinse din FSN si multe din ele continua o politica de tip mafiot si au creat structurile unui stat de tip mafiot. In Romania de fapt nu exista partide ci doar grupuri mafiote, fosti comunisti si fosti securisti care au practicat politia politica in regimul comunist si care acum pozeaza in politicieni care respecta democratia.

Romania nu a avut drumul Poloniei de exemplu, pentru ca Romania nu a urmat drumul pe care au luat-o polonezii : in Polonia, fostii comunisti si fostii securisti polonezi au fost interzisi in viata politica iar de curand Polonia a dat o lege prin care li se taie pensiile fostilor comunisti polonezi.

Daca Romania lua ca model Polonia, Iliescu astazi ar fi fost un paria al societatii, atat el cat si toti carlanii sau marinarii sai FSN-isti. Pana Romania nu scapa de acest blestem, pana nu se leapada de acesti diavoli ai fostului regim odios, nu va putea sa paseasca liber si fara constrangeri pe drumul ei cu adevarat european si cu adevarat democratic.

Fenomenul Piata Universitatii din 1990 a fost un moment cheie in destinul acestei tari pe care din pacate bolsevicul criminal Ilici Iliescu l-a inabusit sub opresiunea fortelor de ordine, a minerilor si a securistilor deghizati in mineri. Drumul Romaniei catre un parcurs liber si democratic acolo a fost sabotat, in Piata Universitatii din iunie 1990, aidoma sabotajelor facute de catre partizanii bolsevici care aruncau in aer calea ferata in timpul celui de-al doilea razboi mondial.

Dupa ce se fac vinovati de aducerea Romaniei in ruina, de genocidul fabricilor, uzinelor, intreprinderilor si deopotriva cu a oamenilor ramasi fara locurile de munca, de genocidul pensionarilor si de distrugerea sistemelor de sanatate si invatamant, ce merita cei care l-au impuscat pe Ceausescu?

2 comentarii:

  1. Foarte tare ... Maimuta aia de Iliescu si comunistii din PSD au dus Romania in groapa de gunoi a Europei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Exact asa este! Rolul Bisericii Catolice in Polonia a fost determinant! la noi BOR NU a avut un rol asemanator...de ce?

    RăspundețiȘtergere

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii