duminică, 8 iunie 2014



Djugașvili. Numele adevarat a lui Stalin

"Numele Djugașvili inseamnă in georgiană fiu de evreu. In această limba, pentru evreu se spune literar uria, dar există de asemenea si cuvântul djuga, sinonim cu uria, care indică originea evreilor caucazieni, veniți aici dintr-o colonie portugheză. Cealaltă parte a numelui lui Stalin, șvili, înseamnă in gerorgiană fiu. ( Traian Romanescu, Marea conspiratie evreiasca, Editura Logos, Bucuresti,1997,pag.72)

Adevăratul nume al lui Stalin era David Visarion Djugașvili, căruia i se mai spunea si Koșba. Numele de Iosif si Visarion, pe care le purta Stalin si tatăl său, nu erau folosite și de creștinii ortodocși. Creștinii nu primeau nume de origine evreiască precum Benjamin, Solomon,Miriam, etc., ci nume de origine grecească, slavă sau latină, pe lângă cele locale.

Numele de Koșba sau Koba, sub care era cunoscut Stalin ca revoluționar în Caucaz, nu era decât numele legendarului evreu Bar-Koșba, care în anul 165 d.C. a condus o răscoală a evreilor împotriva romanilor, în timpul domniei lui Hadrian. În această răscoală Bar-Koșba a fost numit de către marii rabini Mesia, dar răscoala s-a terminat rău pentru evreime, care a fost împrăștiată în diferite părți ale Imperiului.Pentru că adevaratul său nume îi trăda originea evreiască, Stalin a preferat să-l schimbe cu cel rusesc de Iosif Vissarionovici Stalin.

Deci prin Mesia evreii antici nu așteptau și nu înțelegeau așa cum înțelegem noi creștinii un Mesia pașnic, al iubirii și al iertării ci un Mesia luptător care să-i scape de sub jugul tiraniei Imperiului Roman.

Dar noul Koșba, David Visarion Djugașvili sau Stalin, împotriva cui pornea el o răscoala? Împotriva cui lupta el și pe cine trebuia el să salveze și de jugul cui? Comunismul si bolșevismul nu au fost decât niște mari conspirații, menite să înrobească și să îndobitocească masele.

Lupta pentru putere de după moartea lui Lenin nu a fost altceva decât o luptă fraticidă, între taberele formate din Stalin și susținătorii săi pe de o parte și Troțki și troțkistii lui pe de cealaltă parte. Printre rivalii de care a scăpat Stalin se numara si bolsevicul de origine moldovenească Mihail Frunze, unul dintre candidații văzuți cu șanse mari pentru a-i urma lui Lenin. Se spune că Stalin l-ar fi otrăvit pe moldovean pentru a scăpa de un contracandidat serios, moldoveanul având mulți susținători în urma succeselor sale militare recâștigând Crimeea și Ucraina practic de unul singur, fără o susținere masivă a Armatei Roșii.

Stalin, încă de dinainte de a obține puterea absolută Stalin era deci obișnuit să omoare pe toți cei care îi stăteau în cale. A strâns informații compromițătoare pana și despre Lenin, care s-a dovedit a fi homosexual, pe care ar fi fost oricând gata să le folosească dacă ar fi trebuit sa-l compromită pe Lenin și să rămână astfel singurul revolutionar nepătat.

Cât a fost Stalin la conducerea URSS s-a făcut vinovat de moartea directă sau indirectă a milioane de victime, inclusiv evrei. De fapt mulți istorici afirma că Stalin ar fi ucis mai muți evrei chiar și decât Hitler.

Acum este clar ca acest Koșba a fost parte a unei conspirații de talie mondială și că vinovați de crimele lui Stalin se fac și aliații politici externi nu doar cei interni. Tot mai multe voci acuză faptul că oculta mondială i-au lăsat la dicreție lui Stalin cu atâta ușurință jumătate din Europa si aproape toată Asia tocmai pentru că știau ca le lasă pe mâinile unui criminal feroce.

Sursa:

Crișan Radu Mihai, Istoria interzisă


1 comentarii:

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii