duminică, 1 iunie 2014


Fara poezie viata e pustie! Dar si fara culoare viata e pustie asa ca esti gata pentru un eveniment cat se poate de "colorat"? Pentru prima oara vine in Romania cea mai mare petrecere cu vopsea din lume, Life in Color, si va avea loc pe 12 iulie la Mamaia.

Ai fi dispus sa te murdaresti intr-o astfel de petrecere? Cat de amuzanta poate fi o bataie cu vopsea? Lumea de astazi e prea plina de stres si de griji asa ca un asemenea eveniment este o sursa de destindere si de distractie la maxim.Culori fosforescente, tunuri cu vopsea (pe baza de apa, care nu afecteaza imbracamintea sau pielea),lasere,acrobatii,artificii si muzica dance cu DJ internationali de top, sunt ingredientele unei productii impresionante care nu trebuie ratata, ingredientele turneului UNLEASH.



Cei care vor sa mai uite de viata de zi cu zi si sa aduca putina culoare in viata lor isi pot arata "adevarata lor culoare" dezlantuindu-se pe plaja din Mamaia. Evenimentul este sustinut si recomandat de catre MTV si PRO FM.


Anul 2013 a fost un an fabulos in care 25.000 de oameni au dansat pana la epuizare atunci cand Life in Color a fost organizat la Miami. Acum cea mai mare petrecere cu vopsea din lume s-a intors si promite sa revolutioneze anul 2014 cu turneul UNLEASH.
Privind expresia de pe chipul acestor oameni va puteti face o idee despre cat de amuzanta poate o fi o asmenea bataie cu vopsea.Cand esti insotit si de prietenii tai un asemenea eveniment poate deveni o doza garantata de distractie.

Luminile fosforescente de diferite culori, 6000 de litri de vopsea, muzica de calitate, ritmuri electrizante pana la rasaritul soarelui sunt ingredientele care promit o petrecere cum nu s-a mai pomenit in Romania.

Surse:




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii