duminică, 1 iunie 2014


Ovidiu Silaghi a fost pradat de hoti, sume importante fiind furate din casa fostului ministru.Un hot a fost furat de catre alti hoti , asta e, mai gresesc si ei saracii, in mod normal deontologia nu le permite sa se fure intre ei.

Fostul ministru PNL al transporturilor si actual traseist , pardon , actual deputat la PSD, a fost pradat de hoti. Vezi domnule daca nu ai grija cu cine te inhaitezi? Toata lumea spune despre PSD-isti ca sunt niste hoti numai dumneata te incapatanezi ca animalul ala cu urechi lungi sa nu crezi nici in ruptul capului acest lucru.

Se pare ca fostul ministru avea camere de supraveghere si sistem de alarma instalate dar care nu au functionat. Asta pare a "lucratura" de la interior, nu cumva e vorba de cei din anturaj?

Fostii sai colegi din PNL au declarat ca mai intai i-a fost furata cinstea si onoarea, apoi chiar insasi mintea,iar acum bunuri materiale si acum se intreaba daca i-a mai ramas ceva de furat.

Lui Ovidiu Silaghi nu i-a spus nimeni pana acum ca daca se baga in troaca porcilor nu doar se poate murdari ci poate chiar sfarsi mancat de porci? Speram totusi sa nu-i fi furat hotii pana si banii pe care fostul ministru trebuie sa-i dea inapoi la stat fiind banuit de delapidare.

Surse :

http://www.stiripesurse.ro/ovidiu-silaghi-pradat-de-hoti-sume-importante-furate-din-casa-fostului-ministru/


PS: Acesta este un pamflet si trebuie privit ca atare

1 comentarii:

  1. De ce e incredibil?

    Ce sa faca omenirea intre khazarii jidani de la Kremlin si cu jidanii khazari de pe Wall Street" Si unii si altii isi spun "evrei"?

    De ce NU vreti sa-i lamuriti pe romanii de pretutindeni?
    Iata chintesenta istoriei lor la:

    http://www.justitiarul.ro/holocaustul-gogorita-diabolica/

    RăspundețiȘtergere

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii