marți, 3 iunie 2014


Pai a stat vreodata ridicat in pozitie verticala? E in genunchi inca de cand a fost numit prim ministru si n-are timp sa se ridice. E ocupat sa apere onoarea si sa-i salveze pe toti "Costicii", pe toti capii lumii interlope.

In genunchi a cersit puterea in 2012 si in genunchi a "condus" guvernul Romaniei. Oricum sigur este ca Ponta nu ingenuncheaza in fata poporului si a cetatenilor romani ci a unor interese oculte straine Romaniei si straine de poprul roman.

In genunchi a cersit sa fie ales de viermii si de ciumpalacii pe care-i agresau pe atunci fortele de ordine ale lui Basescu, ca la scurt timp aceleasi forte de ordine care au devenit intre timp ale lui Ponta, s-a le aplice celor care nu voiau gaze de sist si cianuri acelasi "tratament".



Ponta nici nu mai stie de cand a stat in pozitia bipeda, in pozitia verticala a unui om demn cu coalana vertebrala dreapta. El este obisnuit sa stea mai mult in pozitia verilor nostri indepartati, maimutele antropoide sau cel mult in pozitia lui "homo sovieticus".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii