joi, 5 iunie 2014

 Jurnalul unui infidel

Nu stiu daca exista o reteta a infidelitatii dar puteti afla cate ceva din ingredientele infidelitatii citind cartea Jurnalul unui Infidel. De multe ori te intrebi ce poti face cand iti dai seama ca esti prizonier intr-o relatie ingropata in rutina. Dupa un timp, toata lumea se satura de o anumita mancara daca o mananca zilnic si nu mai schimba meniul. La fel e si in relatii, daca nu exista stabilitate, intelegere si toleranta.

Cu alte cuvinte este nevoie si de noutate, de mici condimente care sa mai indulceasca sau sa aduca ceva nou in meniu. Unii tanjesc mai ales dupa momentele idilelor initiale care sunt incarcate de mici mistere, de cautari si de experiente noi. Altii isi dezvolta un adevarat stil "vanatoresc" in cautarea noilor experiente.

De cele mai multe ori, o relatie monotona, searbada si fara sare sau piper, fara putine condimente exotce, o relatie care duce la plictiseala va ajunge sa constituie mai devreme sau mai tarziu reteta infidelitatii.Barbatii sunt recunoscuti pentru o doza mai mare de orgoliu, mai ales daca se simt neintelesi si multi dintre ei nu stau bine nici la capitolul comunicare. 

Statistica spune de multe ori ca nici macar nu trebuie sa existe motive pentru infidelitate. Pur si simplu se intampla. Cupluri perfecte la prima vedere descopera ca unul dintre parteneri are de mai mult timp o relatie infidela. 

Jurnalul unui infidel cauta sa explice cateva din aceste aspecte enumerate mai sus si la prima vedere este o carte destinata femeilor, un fel de indrumar pentru depistarea infidelitatii sau cauzelor ei.

Cartea o gasiti de cumparat si online : http://goo.gl/kNZrte

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii