joi, 5 iunie 2014


Viktor Orban a inceput sa cumpere baroni locali din Romania. Previziunile americanilor legate de coruptia din Romania incep sa se adevereasca. Coruptia reprezinta un pericol major la adresa securitatii nationale.

Serviciile secrete romanesti sunt in stare de alerta dupa ce au monitorizat o vizita secreta a premierului maghiar Viktor Orban, facuta recent la Satu Mare. Chiar daca vizita propriu zisa a prim ministrului Ungariei a fost scurta si a durat doar vreo doua ore, a fost suficient ca serviciile secrete romanesti sa fie puse pe jar din cauza intalnirii de taina dintre Viktor Orban si lideri din PSD si UDMR.

Oficial ar fi vorba de niste afaceri cu fonduri europene in care ar fi implicate atat firmele de casa ale lui Liviu Dragnea, aduse tocmai din Telorman dar si liderii politici locali Mircea Govor, Adrian Stef si Ovidiu Silaghi.

Deja pornesc acuze de tradare si nu doar tradare politica sau economica ci apare deja suspiciunea de tradare de tara. Mediul acesta insalubru al politicii romanesti incepe sa duhneasca mai rau ca o cocina de porci. S-a recurs inclusiv la amenitari cu moartea de tip mafiot.

Oamenii acestia din politica romaneasca reprezinta o vulnerabilitate imensa la adresa securitatii Romaniei in conditiile in care Viktor Orban face vizite secrete in tara noastra in care cere intensificarea luptei pentru autonomia maghiarilor din Transilvania.

Acestea deja sunt actiuni subversive si ar trebui luate masuri foarte serioase. Ponta si compania se pare ca au vandut Romania catre straini. Romania a devenit deja ca o satana fara caini.

Surse:

http://goo.gl/6YodcL

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii