miercuri, 4 iunie 2014



Pentru cei care iubesc agest gen de muzica, dupa ani de asteptare au in sfarsit parte de un concert in premiera in Romania al celor de la Thirty Seconds To Mars, care vor sustine pe 5 iulie 2014, un show exploziv in aer liber, la Romexpo, Bucuresti.

Cum poti ajunge la acest concert :

1. Intră pe http://www.eventim.ro/ro/bilete/thirty-seconds-to-mars-p-bucuresti-romexpo-363095/event.html
2. Apasă pe butonul BILETE.
3. Introdu codul următor: BLG507RO (îl poţi folosi de câte ori vrei tu până pe data de 15 iunie)
4. Bucură-te de biletele cu preţ redus!


Trupa Thirty Seconds To Mars a fost infiintata in anul 1998 in Orasul Ingerilor  ( Los Angeles), California, de catre solistul si chitaristul Jared Leto si fratele sau Shannon.Daca la inceput parea un mic proiect de faimilie, in timp s-a dovedit un adevarat succes. Jared Leto este un cunoscut actor, devenit celebru in special datorita rolului din filmul Requiem For A Dream.

De altfel formatia a si dedicat una din melodiile lor orasului in care a luat fiinta, "City of Angels" fiind un adevarat imn inchinat orasului Los Angeles.Stilul trupei se situeaza undeva intre alternative rock, post hardcore si emo, din trupa mai facand parte si Tomo Milicevic (chitara, clape) si Shannon Leto (tobe).





Jared Leto a fost premiat  cu “Best On- Screen Transformation” in cadrul premiilor MTV Movie Awards, pentru pentru rolul sau din filmul “The Dallas Buyers Club”.Totusi nu a asociat niciodata celebritatea sa ca actor cu promovarea trupei si a muzicii sale.Cantaretul si actorul a  reusit sa socheze intreaga lume cu transformarea sa pentru rolul unui transsexual bolnav de SIDA, in pelicula The Dallas Buyer Club, pentru care a slabit nu mai putin de 13 kg.




Dupa ce a fost premiat cu Globul de Aur  pentru “Cel Mai Bun Actor in Rol Secundar” si cu premiul Oscar pentru “Cea mai buna interpretare secundara masculina”, Jared Leto a castigat si premiul “Best-on-Screen-Transformation”.
Daca v-am convins si sunteti la fel de nerabdatori sa il vedeti si sa il ascultati live pe Jared, Shannon Leto si Tomislav Milicevic, membrii Thirty Seconds To Mars, grabiti-va si luati-va bilete pentru data de 5 Iulie, la Romexpo.

Thirty Seconds To Mars este formatia care si-a consolidat reputatia ca fiind una dintre cele mai spectaculoase trupe rock din lume iar actualul turneu mondial promoveaza cel mai recent album al lor : “LOVE LUST FAITH + DREAMS”.

Daca sunteti bloggeri puteti castiga o invitatie dubla participand cu un articol de promovare al concertului sustinut de Thirty Seconds to Mars in Romania : 
blogalinitiative.ro/campanii/castiga-o-invitatie-dubla-la-concertul-thirty-seconds-to-mars

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii