marți, 3 iunie 2014


Mare tragedie in mediul audiovizual romanesc! Unul dintre "cainii de paza ai democratiei" din Romania a ramas fara contractul de la B1 TV. Din cauza restructurarilor de la acest post de televiziune mai multi actori care pozau in paznicii statului de drept si-au pierdut posturile caldute si vor fi nevoiti sa-si caute alte angajamente.

Printre cei care au ramas cu buza umflata si afla si Andreea Pora. Adio carnati moca, adio serate si evenimente cu mancare gratis, adio mese de protocol si diurne, adio subventii pentru fituici de propaganda.

Am remarcat faptul ca imediat dupa ce au vazut ca se scufunda corabia, cei care s-au vazut fara locurile caldute de la B1 TV au schimbat imediat placa si practic au intors armele. Halal deontologie, care se "arata" la fata doar cand se intrerupe finantarea.

Mircea Badea se bucura in stilul sau caracteristic in aceasta seara la emisiunea sa dar mai curand ar plange pentru ca atunci cand nu vor mai avea dupa cine arunca cu rahat s-ar putea sa le vina si celor de la Antena 3 randul sa fie maziliti.

E la fel ca si in politica. Daca Ponta ar ramane brusc fara Basescu, ar ramane practic fara "programul" sau politic si ar avea mari probleme cu electoratul care s-ar concentra atunci pe alte probleme ale Romaniei.

Din surse neconfirmate inca din pacate am aflat ca Andreea Pora ar fi iesit nervoasa din sediul B1 TV molfaind tafnoasa un carnat supradimensionat si ar fi zis uitandu-se inapoi cu manie :

"This is Spartaaaaaa!"

PS: Acesta este un pamflet si trebuie privit ca atare
0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii