miercuri, 4 iunie 2014


Omul de afaceri Viorel Cataramă a declarat, la JOCURI DE PUTERE, că, în acest moment, partidele politice din România sunt "structurile mafiote extrem de bine organizate.

De la cel cu barba sură pan' la cel cu tâța in gură, politicienii romani sunt obișnuiți să fure din banul public. Structurile lor sunt organizate in cel mai pur stil mafiot. Fiindca nu pot patrunde in cercul lor persoane independente, competente si cinstite, ne invartim de multi ani intr-un cerc vicios.

Mafia partidelor si-a inceput ascensiunea chiar de la inceputul anilor '90. Incepand cu acei ani s-a inceput creearea unei legislatii ambigue care sa lase tot timpul "portite" pentru a putea fi interpretata si reinterpretata dupa bunul lor plac.

Nasul cel mare al acestei mafii politice nu este nimeni altcineva decat tatucul fost tovaras, nea Nelu, autorul loviturii de stat din 1989. Treptat, el si clica sa de bolsevici si de comunisti deveniti peste nopate "capitalisti", au devalizat si distrus economia romaneasca ajungandu-se in clipa de fata sa se fure aproximativ 80% din banul public.

Nu o spunem nu mai noi ci o spune pana chiar si unul dintre politicienii romani : "În acest moment, până la 80% din banul public a ajuns să se fure, să dispară. Dau un exemplu. În Elveţia, un kilometru de autostradă costă 2-3 milioane de euro. În România, costă 30-35 de milioane. În România, deszăpezirea costă de 10 ori mai mult decât în Finlanda. De ce e posibil acest lucru? Pentru că legislaţia permite persoanelor aflate în funcţii să semneze, să organizeze în mod incorect licitaţii, să modifice contractele de licitaţii o dată câştigate. Niciun preşedinte român şi niciun partid politic care a guvernat nu a dorit să schimbe această legislaţie", a declarat Viorel Cataramă intr-o emisiune de la Realitatea.

Cu alte cuvinte avem nevoie de o revolutie, dar de data asta o adevarata revolutie in care mafiotii sa fie indepartati de la carma tarii si sa readucem Romania pe drumul cel bun. Nu e prea tarziu sa mai putem salva cate ceva din aceasta tara in care mafiotii misuna prin Parlamentul si prin Guvernul Romaniei.

Sursa:

http://www.realitatea.net/viorel-catarama-declaratie-soc-partidele-politice-structuri-mafiote-extrem-de-bine-organizate_1455227.html


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii