sâmbătă, 7 iunie 2014



Daca Klaus Johannis continua placa cu "iar cu unirea, eu personal as lasa-o mai incet" cand face referire la proiectul unirii dintre cele doua state romanesti atunci raspunsul la intrebarea din titlu este sigur NU! Pai ce a fost bun pentru germani cand au daramat zidul Berlinului si au facut unirea celor doua state germane nu este bun si pentru romani?

Cunoastem apropierea celor din PPE si a lui Merkel fata de Putin si fata de Rusia via Gazprom, asa ca orice proiect anti-romanesc nu este bun pentru Romania. Mai mult decat atat, tot ce se aude din presa si din multe alte directii zugravesc mai degraba o imagine profund balcanica lui Johannis decat cea a unui neamt destoinic care sa scoata Romania din mocirla.

Scandalul legat de adoptii si mai nou cel legat de casa atribuita ilegal dupa cum a decis de curand justitia, intregesc mai degraba tabloul unui neamt vopsit in stil de Dambovita, o cioara vopsita in culorile pasarii paradisului.

Mai ramane problema tradarii politice. Asa cum a dovedit ca poate fi un pion al jocurilor politice de culise, ce garantie avem noi ca nu va vinde si interesele nationale sau chiar va trada pentru a face politica unor forte oculte din exteriorul tarii?

Analiza celor de STRATFOR a demonstrat ca exista o intelegere intre Germania si Rusia privind Republica Moldova, iar la momentul cand a facut acea analiza, ministrul de externe al Romaniei era Teodor Baconschi, suspectat si acuzat de catre George Roncea de tradare nationala.

Ce alte tradari si conspiratii mai sunt indreptate impotriva Romaniei si a intereselor Romaniei de catre forte externe? S-a dovedit pana acum ca noi romanii nu am stiut sa ne alegem conducatorii si am facut numai "alegeri" proaste atat pentru noi ca cetateni cat si pentru interesul national al tarii noastre.

Asadar, esti tu Klaus Johannis neamtul de care Romania are nevoie?



1 comentarii:

  1. noi cei de la Sibiu suntem foarte multumiti de johanis....cel putin pe noi nu nea mintit si daca ar face toti primarii pentru orasul lor cea facut neamtul pentru Sibiu ar fi fost mai bine pentru toti... asa ca nu aruncati cu piatra ,nu va fie frica sa votati un neamt, noi l-am votat si-l vom vota in continuare..

    RăspundețiȘtergere

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii