joi, 5 iunie 2014


De ceva vreme in mediul virtual romanesc un site se chinuie prin orice metode sa falsifice si sa distruga istoria neamului romanesc. Historia este un site care prin denumirea sa inselatoare imprastie propaganda hortista.

Acest site insista cu publicarea la infinit a unui pseudo-articol intitulat "Ce au gasit ungurii in Transilvania cand au ajuns aici". Dintre tot ce au publicat ei pe Historia, aceasta postare o reiau si o reiau la infinit pentru a fi siguri ca ajunge pe toate retelele sociale si peste tot in mediul virtual.



Pagina lor de Facebook este plina de remarci rasiste si injositoare la adresa romanilor si a stramosilor acestora. Un exemplu elocvent este in imaginea de mai sus.

Acest site care este finantat de catre filo-maghiari si chiar de catre tartorul sef, György Schwartz sau George Soros cum mai este cunoscut khazarul maghiar nascut la Budapesta, cu scopul de a indoi spiritul romanesc printr-o puzderie de articole despre romani si despre daci in care sunt portretizati in cele mai hidoase, oribile si jignitoare moduri cu putinta.

Propaganda celor de la Historia incita la ura, la iredentism si la atitudini ostile fata de romani dupa cum puteti vedea pe pagina lor de Facebook. Insitenta lor cu anumite "articole" defaimatoare la adresa romanilor si la adresa istoriei lor ii face deja sa devina penibili, ridicoli si plictisitori.

De unde vine nevoia asta a lor de a lovi constant in istoria romanilor? Din simplul motiv ca ei considera ca un neam fara istorie nu poate avea pretentii teritoriale.

In epoca moderna cand mai toate popoarele si tarile lumii isi fac mea culpa pentru ca au distrus alte civilizatii si culturi, fie ele si inferioare sau catalogate ca fiind barbare, filo-maghiarii continua o propaganda demna de evul mediu.

Denigrarea si batjocorirea cu buna stiinta a istoriei unui popor este o actiune josnica, o actiune de barbarism cultural si va produce daune iremediabile intr-o societate si asa afectate de multe alte probleme.

Distribuiti informatia mai departe pentru a evita toata lumea acest site al celor de la Historia, caci cei cu putine cunostinte de istorie cad in capcana lor si vor crede toate aberatiile si minciunile lor si astfel filo-maghiarii isi vor atinge scopul in falsificarea si distrugerea istoriei noastre.





1 comentarii:

  1. Acesta e autorul articolului dar si a altor a printre care si despre Stefan Cel Mare. Se pare ca nu prea ne are la inima http://www.evz.ro/istoricul-bogdan-murgescu-premiat-de-masoni-934993.html

    RăspundețiȘtergere

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii