luni, 2 iunie 2014


Se stie de mult timp ca multi dintre liderii mondiali sunt membrii ai unor organizatii sau societati secrete, unele dintre avand o reputatie destul de controversata. Se remarca insa in ultimul timp ca exista un "curent" al promovarii liderilor care provin din aceste societati secrete cu ritualuri si practici pe care multi le considera oculte.

Simbolistica gesturilor nu mai este de mult ascunsa si afisata direct in public. In afara liderilor politici sunt celebritati precum muzicieni, actori, regizori, manechine, fotomodele, care promoveaza aceleasi gesturi oculte care fac trimitere la satanism si la alte religii intunecate.



SUA au reprezentat inca de la descoperirea continentului american un teren fertil pentru mai multe religii care fugeau de opresiunea de pe vechiul continent. Printre aceste religii au fost exportate in SUA si cultele religioase intunecate, bazate pe practici oculte si ritualuri ciudate.

Simboluri oculte cu semnificatie ascunsa stau de multe ori direct la vedere in marile metropole nord americane, sub forma unor monumente sau diferite forme de "arta" disimulata. De fapt cele mai bune locuri unde sa ascunzi asa ceva este direct la vedere, bazandu-te pe ignoranta, incultura si nestiinta multora dintre oameni.



Aceste practici au depasit de mult granitele continentului american si au fost "exportate" inapoi pe vechiul continent, multi lideri europeni fiind acum "alesi" exclusiv din randul noilor initiati, ucenici de rang inferior pentru stapanii lor transatlantici.

Internetul abunda in teorii ale conspiratiei, in dezvaluiri despre societati secrete ale unor elite cu idelogii intunecate, tenebroase, demne pentru niste adevarati printi ai intunericului. Sunt acesti printi ai intunericului incoronatii sau incornoratii lumii?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii